FC Twente Nieuws

Sevilla zet duizelingwekkende afkoopsom in contract Promes

Sevilla zet duizelingwekkende afkoopsom in contract Promes

Quincy Promes maakte vlak voor het sluiten van de transfermarkt de overstap naar FC Sevilla. De Spanjaarden betaalden een bedrag van 20 miljoen euro voor de sterkhouder van Spartak en maakte hem tegelijkertijd de best betaalde speler van de club.

Volgens de verhalen zou Promes een salaris hebben bedongen van vier miljoen euro. Dat is een miljoen meer dan dat hij verdiende in Rusland. Om te voorkomen dat Promes in de toekomst voor een appel en een ei vertrekt, heeft Sevilla een gelimiteerde afkoopsom opgenomen in het contract. Een club die Promes weg wil kapen moet maar liefst 150 miljoen euro betalen.

[google]

Sevilla is ervan overtuigd dat Promes zich de komende jaren flink door zal ontwikkelen en hierdoor zijn waarde explosief zal stijgen. Mocht Promes in de toekomst worden verkocht voor 150 miljoen euro, dan wordt hij direct de duurste Nederlandse speler ooit.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties