FC Twente Nieuws

Sherida Spitse kijkt uit naar kraker: "Gewoon ons eigen spelletje spelen"

Sherida Spitse kijkt uit naar kraker: "Gewoon ons eigen spelletje spelen"

Vanavond staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor FC Twente Vrouwen. In Amsterdam zal de ploeg van Tony Stroot het opnemen tegen koploper Ajax Vrouwen. FC Twente speelster Sherida Spitse blikt alvast.

Vorige week wist FC Twente op eigen veld PEC Zwolle Vrouwen met 2-1 te verslaan. "Op zich was het een goede wedstrijd van onze zijde. We kwamen al vroeg op voorsprong, maar we krijgen veel te snel een tegentreffer om onze oren. Ik denk dat we terecht op 2-1 kwamen en uiteindelijk ook het duel wonnen met die cijfers. Dat had zeker nog meer kunnen zijn. We hebben goede kansen gehad op een hogere score. PEC Zwolle is er ook beter op geworden ten opzichte van vorig seizoen. We moeten tevreden zijn met de drie punten, dat is op dit moment het belangrijkste. We moeten het goede spel meenemen naar het treffen met Ajax."[google]

De Oranje Leeuwin wil winnen tegen de Vrouwen uit Amsterdam. Met een overwinning neemt FC Twente Vrouwen de koppositie over in de eredivisie vrouwen. "Het wordt een belangrijk duel. Niet dat het al beslissend is voor het kampioenschap, maar het is altijd lekker om de opgelopen achterstand weg te poetsen. We moeten er alles voor doen. De afgelopen wedstrijden hebben we laten zien dat we steeds verder zijn en dat we echt aan het groeien zijn als team. Tegen PEC Zwolle speelden we ook weer goed en dat moeten we door trekken. Tegen Ajax moeten we ons niet in graven, maar gewoon ons eigen spelletje spelen. Het zou natuurlijk mooi zijn als we na vrijdag gedeeld koploper zijn. Dan hebben we laten zien dat we goed bezig zijn."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties