FC Twente Nieuws

Situatie bij FC Twente gaat supporter Heubach aan het hart

Situatie bij FC Twente gaat supporter Heubach aan het hart

Het gaat niet goed met FC Twente. De club staat met nog maar zes wedstrijden te spelen onderaan in de eredivisie en afgelopen maandag werd Gertjan Verbeek de laan uitgestuurd. Ook moest Van Halst afstand doen van zijn technisch directeurschap en is nu enkele nog eindverantwoordelijk voor de commerciële afdeling.

Marino Pusic is aangesteld als interim-trainer die het seizoen moet gaan redden want degradatie zou wel eens de genadeklap kunnen zijn voor de Tukkers. Voormalig FC Twente speler Jeroen Heubach ziet het allemaal met lede ogen aan. "Het doet me wel wat", zo laat hij weten in gesprek met de Telegraaf. "Ik ben altijd supporter geweest en heb al van alles meegemaakt met de club. Ik heb het kampioenschap meegemaakt, en nu sta je onderaan in de eredivisie. Ja, dat doet wel zeer."

[google]Heubach denkt dat een overwinning de ploeg uit de negatieve spiraal kan halen. "Als je kijkt naar de kwaliteit van de selectie dan is die bij FC Twente wel wat hoger dan bij de anders clubs die onderin meevoetballen. Ze moeten toch een keer een overwinning pakken en van daaruit meer vertrouwen krijgen."

Theo Vonk, oud-trainer van FC Twente, hoopt met hart en ziel dat zijn oude club het gaat redden. "Het wordt een hele moeilijke zaak. Het gaat me aan het hart. Ik heb twee clubs, AZ en FC Twente. Dus ik hoop dat ze erin blijven. Ik zie nog steeds kansen om erin te blijven en het tij te doen keren." Ook wil de trainer nog één ding kwijt over Jan van Halst. "Als Jan een kerel zou zijn zou hij zeggen: ik stap ook op."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties