FC Twente Nieuws

Sjaak Polak helpt FC Twente door punten af te snoepen van Ajax

Sjaak Polak helpt FC Twente door punten af te snoepen van Ajax

FC Twente Vrouwen heeft afgelopen weekend een prima resultaat neergezet door in eigen huis met maar liefst 6-0 te winnen van Feyenoord. De grote uitblinker aan Twentse zijde was Fenna Kalma die een hattrick scoorde. De overige drie doelpunten kwamen op naam van Van Dooren en Renate Jansen.

Door de overwinning nam FC Twente de koppositie over van Ajax, maar die had een wedstrijd minder gespeeld. Woensdag kwamen de Amsterdammers in actie en namen het op tegen ADO Den Haag, de ploeg waar Sjaak Polak de hoofdtrainer is.

De Hagenezen kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, maar vlak voor tijd kwam Ajax toch op gelijke hoogte. Verder kwamen de Amsterdammers niet waardoor ze twee dure punten verspeelden in de strijd om de landstitel.

FC Twente blijft koploper met 42 punten uit 18 wedstrijden. Met evenveel wedstrijden gespeeld volgt Ajax op één punt. De nummer drie is PSV dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Het gat in punten met FC Twente is inmiddels opgelopen tot 13.

Op vrijdag 1 april staat voor FC Twente de eerstvolgende wedstrijd op het programma. Dan neemt de ploeg van Robert de Pauw het op tegen Excelsior, de hekkensluiter van de eredivisie vrouwen. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties