FC Twente Nieuws

Slagvaardig FC Utrecht hengelt voormalig FC Twente-speler binnen

Slagvaardig FC Utrecht hengelt voormalig FC Twente-speler binnen

FC Utrecht heeft zich versterkt met Bilal Ould-Chikh, zo meldt de club uit de Domstad via de digitale kanalen. De voormalig FC Twente-speler heeft in Utrecht een contract getekend dat hem voor twee seizoenen verbindt aan FC Utrecht. Ook heeft de club een optie in het contract opgenomen voor het verlengen van de samenwerking met één seizoen. Na Cyriel Dessers, Sander van de Streek en Simon Makienok is Ould-Chikh al de vierde versterking voor FC Utrecht, dat zich uiterst slagvaardig toont.

Trainer Erik ten Hag is blij dat hij de 19-jarige vleugelaanvaller als versterking heeft binnen kunnen halen. “Bilal hebben we uitgebreid kunnen ervaren tijdens de periode waarin hij met onze beloftenploeg en ons eerste elftal trainde”, reageert hij op de website van FC Utrecht. “Tijdens de voorbije weken heeft hij bevestigd een jonge speler met veel potentie te zijn. Samen zullen wij gericht aan de slag gaan om zijn talent tot bloei te laten komen.”

[google]Nadat Ould-Chikh zijn eerste stappen in het voetbal zette bij RSC Alliance in Roosendaal kwam hij via Feyenoord, RBC Roosendaal en Willem II/RKC Waalwijk bij FC Twente terecht. In Enschede speelde de jongeling wedstrijden voor de beloftenploeg in de Jupiler League en voor het eerste in de eredivisie.

Na zestien wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente maakte hij voor een bedrag van anderhalf miljoen euro de overstap naar Benfica. Daar liet hij eerder dit seizoen zijn contract ontbinden om vervolgens bij FC Utrecht mee te trainen.

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties