FC Twente Nieuws

Slagveer geniet van supporters FC Twente: "De fans daar zijn fantastisch"

Slagveer geniet van supporters FC Twente: "De fans daar zijn fantastisch"

Vrijdagavond komt FC Emmen op bezoek in de Grolsch Veste. Bij de ploeg uit Drenthe speelt Luciano Slagveer die in 2018 met FC Twente degradeerde naar de eerste divisie. Of hij uit kijkt naar het weerzien met zijn oude club?

"Het maakt mijn niet zo heel veel uit want ik speel nu voor FC Emmen. Ik heb er een jaar voor mogen voetballen en daar ben ik trots op." Hoe was die tijd daar? "Niet leuk natuurlijk want ik ben gedegradeerd met FC Twente. Dus voetballend op het veld was het niet leuk. Maar de fans daar zijn natuurlijk fantastisch. Eén van de betere van Nederland denk ik."

Slagveer volgde FC Twente tot enkele weken gelden ook nog op de voet. Hij had de dip van vier verlieswedstrijden op rij niet aan zien komen. "In het begin hielden ze het heel lang vol ongeslagen te zijn, maar nu hebben ze vier keer achter elkaar verloren. Ze hebben een dipje en zijn wat wisselvallig. Ik had wel verwacht dat ze het vol zouden houden om bovenin mee te doen."

[google]

"Ik dacht dat FC Twente hoog zou gaan eindigen. Ik heb aan het begin de wedstrijden gezien en zag mooi spel en mooie aanvallen. Maar uiteindelijk blijven het ook maar mensen en kunnen ze een mindere periode hebben."

Over een mindere periode gesproken, ook Slagveer kent een mindere periode. "De laatste twee wedstrijden was het wat minder, maar daarvoor was het goed. Het is een beetje zoals FC Twente." De opmerking wordt gevolgd door een grote glimlach. "Nee, maar ik moet zelf wat vaster worden en niet door de ondergrens komen", besluit de aanvaller in gesprek met RTV Drenthe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties