FC Twente Nieuws

Slagveer verlaat FC Emmen voor nieuw avontuur in Hongarije

Slagveer verlaat FC Emmen voor nieuw avontuur in Hongarije

Luciano Slagveer heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig FC Twente-aanvaller verruilt FC Emmen voor een nieuw avontuur bij het Hongaarse Puskás Akadémia FC, zo meldt de club op haar website.

Puskas Akadémia staat momenteel op de vierde plek op het hoogste niveau in Hongarije. Slagveer heeft voor tweeënhalf seizoen getekend bij zijn nieuwe werkgever.

"Het is een heel moderne club, met een nieuw stadion", vertelt Slagveer tegenover RTV Drenthe. "Alle voorzieningen zijn top en de club, die nog betrekkelijk jong is, is zeer ambitieus. Op dit moment staat Puskás vierde, maar het doel is om als tweede of derde te eindigen. Lukt dat, dan spelen we Europees voetbal. Op termijn wil deze club doorgroeien tot beste club van Hongarije", aldus de vleugelaanvaller.

[google]

In het seizoen 2017-2018 werd Slagveer door FC Twente op huurbasis overgenomen van KSC Lokeren. De 26-jarige aanvaller speelde 21 wedstrijden in de hoofdmacht van de club uit Enschede. Hierin was hij goed voor één doelpunt en één assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties