FC Twente Nieuws

Slecht nieuws voor Dumic, verdediger lange tijd uitgeschakeld

Slecht nieuws voor Dumic, verdediger lange tijd uitgeschakeld

Dario Dumic moest afgelopen dinsdag al in de eerste helft zijn wedstrijd staken. De centrale verdediger, die afgelopen zomer over werd genomen van FC Utrecht, raakte geblesseerd aan zijn hamstring en werd vervangen door Casper Staring.

De blessure is onderzocht en leverde geen goed nieuws op. Dumic zal lange tijd niet inzetbaar zijn. De verwachting is dat hij er vier tot zes weken uit is, aldus Ten Voorde op de TC Tubantia. Een domper voor de speler zelf en natuurlijk ook Ron Jans.

Dumic en Pleguezuelo vormden sinds kort het nieuwe centrale verdedigingsduo. Het tweetal speelde alsof ze al jarenlang samenspeelden. Het positieve is dat beide spelers ook nog eens eigendom zijn van de club.

Door de blessure krijgt Kik Pierie opnieuw een kans bij FC Twente. De huurling van Ajax is hersteld van alweer zijn tweede blessure in Twentse dienst. Een andere optie voor Jans is Casper Staring die een sterk debuut kende in de wedstrijd tegen De Graafschap.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties