FC Twente Nieuws

Slecht nieuws voor Pierie: 'Dit kalenderjaar niet meer inzetbaar'

Slecht nieuws voor Pierie: 'Dit kalenderjaar niet meer inzetbaar'

Na het afgelopen seizoen werd al snel bekend dat Kik Pierie ook dit seizoen verhuurd zou gaan worden aan FC Twente. Echt veel hebben de Tukkers hier nog niet van teruggezien. Pierie liep namelijk een akelige rugblessure op en is nog altijd uitgeschakeld.

Het ziet ernaar uit dat de Ajax-huurling niet op korte termijn zal gaan terugkeren. "Ron Jans merkte woensdag op dat hij hem dit kalenderjaar niet terugverwacht. Dus dat is echt wel een ernstige blessure", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde in de Ballen verstand-podcast.

Dit zag men in Enschede eigenlijk wel aankomen. "Ja, maar het was voor het eerst dat Jans het ook echt zei. Hij zei: 'we moeten daar echt heel voorzichtig mee zijn, want de gezondheid van die jongen gaat echt voor. Dat is veel belangrijker dan een rentree plannen.'"

De in Amerika geboren verdediger miste ook de seizoensstart van het afgelopen seizoen. Nadat de linksbenige verdediger vervolgens hersteld was, speelde hij zo goed als elke wedstrijd in de basis. Het slot van de competitie moest de 21-jarige huurling echter weer missen vanwege een hamstringblessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties