FC Twente Nieuws

Slechte spel levert imagoschade op: "Ik zou geen seizoenkaart nemen"

Slechte spel levert imagoschade op: "Ik zou geen seizoenkaart nemen"

Voor de supporters van FC Twente valt er vooralsnog weinig te genieten in het kalenderjaar 2021. Acht keer werd er verloren, zeven keer gelijkgespeeld en slechts twee keer gewonnen. Hiermee is FC Twente op ADO Den Haag na de slechts presterende eredivisieploeg in het huidige jaar.

Afgelopen weekend verloren de Tukkers alweer voor de vierde keer op rij. De manier waarop is al enkele dagen het onderwerp van gesprek. Jans belooft in te gaan grijpen, maar veel opties heeft hij niet achter de hand.

16 mei staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor het einde van de maand zal FC Twente starten met de verkoop van de seizoenkaarten voor het komende seizoen. Van Wissing vreest dat het huidige spel invloed kan hebben op de verkoop van de jaarkaarten.

"Wat doet dit nu in aanloop naar het nieuwe seizoen? Als je nu vader bent en je bent en je bent niet een hartstochtelijke fan. Je hebt natuurlijk die grote kern fans die ieder jaar een seizoenkaart kopen. Maar als je nu twijfelt?"

[google]

"Als je de eerste seizoenhelft heel enthousiast werd en denkt: ik neem seizoenkaarten met mijn zoons. Het is echt geen pretje om naar die wedstrijden te mogen op dit moment. Ik denk dat het ook imagoschade oplevert voor FC Twente. Die hebben de tweede seizoenshelft helemaal niets gepresteerd en ze stralen nul lust uit. Ik zou geen seizoenkaart nemen op dit moment."


[totalpoll id="169129"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties