FC Twente Nieuws

Smaakmaker Jansen terug, maar denkt zelf niet te starten tegen FC Twente

Smaakmaker Jansen terug, maar denkt zelf niet te starten tegen FC Twente

Komend weekend staat de wederom belangrijke uitwedstrijd tegen FC Emmen op het programma. Afgelopen weekend wist FC Twente de Emmenaren te passeren op de ranglijst. De ploeg uit Drenthe verloor met 3-0 bij Feyenoord en FC Twente won voor eigen publiek van Sparta Rotterdam.

Bij FC Emmen werd in De Kuip de terugkeer gevierd van smaakmaker Anco Jansen. De middenvelder lijkt voldoende hersteld van een knieblessure. Dat dacht men echter ook in november, maar na de invalbeurt tegen Vitesse viel hij weer terug en speelde hij tot afgelopen weekend geen minuut.

De kans is dan ook klein dat hij zal gaan starten tegen FC Twente. Dat weet Jansen zelf ook. "Er werd pas laat besloten dat ik mee zou gaan naar Rotterdam. Bij Lukkien weet je dat als je op de bank zit, er een kans is dat je in mag vallen. Ik ben er natuurlijk nog niet. Ik lag er lang uit en mis wedstrijdritme. Bovendien moet ik conditioneel nog sterker worden. Verwacht dus maar niet dat ik volgende week in de basis sta. Dat hoeft ook helemaal niet. Ik ben al heel blij dat ik weer terug ben", aldus de middenvelder in gesprek met Dagblad van het Noorden.


[google]

Jansen was vorig seizoen een zeer belangrijke schakel bij FC Emmen dat het eerste seizoen in de eredivisie relatief eenvoudig wist te overleven. De routinier scoorde vijf keer en leverde acht assists. Hiermee was hij bij nagenoeg één derde van alle gescoorde doelpunten betrokken.

De wedstrijd FC Emmen - FC Twente zal aanstaande zondag om 16:45 uur worden afgetrapt. Er is geen enkele plek meer beschikbaar want naast de thuistribunes is ook het uitvak weer volledig uitverkocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties