FC Twente Nieuws

Smal optimistisch: "Ga ervan uit dat we in de middenmoot zullen spelen"

Smal optimistisch: "Ga ervan uit dat we in de middenmoot zullen spelen"

FC Twente versterkte zich deze week met Gijs Smal. De 22-jarige verdediger komt over van FC Volendam, waar hij te boek stond als groot talent. Smal tekende voor drie seizoenen bij de club uit Enschede

"Dit wilde ik al zó lang", vertelt Smal in gesprek met het Noordhollands Dagblad. De vleugelverdediger is momenteel woonachtig in het Noord-Hollandse De Rijp. "Twee uur rijden vanuit Enschede, maar dat neem ik op de koop toe. Al ga ik dat straks niet blijven doen. Op 6 juli is de eerste training en de komende week ga ik op zoek naar een appartement of huisje daar."

Smal werd eveneens gelinkt aan Heracles Almelo. "Die club had schijnbaar interesse en dat werd ineens in de media gegooid, maar zelf heb ik nooit wat gehoord. PEC Zwolle was ook in mij geïnteresseerd, dus ik denk dat ik in het oosten goed op mijn plaats zal zijn."

[google]

Bovendien is Smal positief gestemd over de kansen van FC Twente. "Ik weet nog niet welke spelers er verder nog bij komen. Met Ron Jans hebben ze in elk geval een goede trainer die aanvallend wil spelen. Ik ga ervan uit dat we in de middenmoot zullen spelen", aldus Smal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties