FC Twente Nieuws

"Snap dat de tv-kijkers niet op het puntje van hun stoel hebben gezeten"

"Snap dat de tv-kijkers niet op het puntje van hun stoel hebben gezeten"

Sparta en FC Twente hebben donderdagavond één van de minst aantrekkelijke wedstrijden van het seizoen 2020-2021 op de mat gelegd. De wedstrijd eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel en daar konden beide trainers na afloop wel mee leven.

"Ik snap het best, hoor, dat de tv-kijkers niet op het puntje van hun stoel hebben gezeten", aldus Fraser in gesprek met het AD. "We speelden goed in de organisatie en dat is niet altijd heel amusant. Alleen: tegen FC Groningen en PSV zorgden we wél voor spektakel en stonden we na afloop met lege handen. Dus ja, zeg het maar. Dan koester ik liever een puntje tegen Twente na een weinig verheffend optreden."

[google]

"Ik denk dat we een Sparta hebben gezien dat organisatorisch goed staat en geen grote kansen weggeeft, maar in balbezit waren er mogelijkheden om het beter uit te spelen. Dat hebben wij niet gedaan. Wat goed werkte in Enschede, dat werkte vandaag niet goed. FC Twente was daar beter op ingesteld. We hebben nagelaten om de ruimte te benutten om te voetballen."

"Een typische 0-0", zo vindt Ron Jans. "We hebben wel mogelijkheden gehad en zij ook. Maar het was een gevecht, het was duelleren en er waren veel tweede ballen. Beide ploegen hadden niet de brille om daar onderuit te voetballen en de wedstrijd te winnen"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties