FC Twente Nieuws

'Sparta sterspeler Harroui loopt blessure op in aanloop naar FC Twente-uit'

'Sparta sterspeler Harroui loopt blessure op in aanloop naar FC Twente-uit'

Vanavond om 21:00 uur wordt in de Grolsch Veste voor de laatste keer in het jaar 2020 afgetrapt. Dan neemt de ploeg van Ron Jans het op tegen Sparta Rotterdam. De Rotterdammers staan negende met negen punten achterstand op de nummer zes FC Twente.

Jans zal tegen Sparta met dezelfde elf namen starten als tegen VVV Venlo. Sparta trainer Henk Fraser zal waarschijnlijk wel wat (noodgedwongen) mutaties toe gaan passen.

Volgens journalist Dennis van Bergen moet Sparta het vanavond doen zonder sterspeler Abdou Harroui. De middenvelder zou een blessure hebben opgelopen. Opmerkelijk is dat dit nieuws ook vorig seizoen naar buiten kwam vlak voor het treffen, maar toen startte Harroui gewoon in de basis.

De afwezigheid kan ook te maken hebben met de interesse van onder andere FC Groningen en Club Brugge. Beide clubs hebben interesse getoond in de 22-jarige middenvelder die dit seizoen al vijf keer scoorde en één assist leverde.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties