FC Twente Nieuws

Spartaan Vriends : "Het gaat de laatste weken niet echt lekker"

Spartaan Vriends : "Het gaat de laatste weken niet echt lekker"

Sparta Rotterdam staat na vier remises in de tweede seizoenshelft op een vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Er staat een enorme druk op de spelers van Sparta vanavond (vrijdagavond) in de wedstrijd tegen FC Twente. Sparta verdediger Bart Vriends werd gevraagd hoe hij met de pressie omgaat.

"Ik ga nergens gebukt onder, volgens mij" antwoordt Vriends op de vraag hoe hij zich mentaal voelt. "Nou, zorgen maken wij ons natuurlijk ook. Het gaat de laatste weken niet echt lekker. En dan treffen we in FC Twente een tegenstander die wél in vorm is en ook nog eens heel veel kwaliteit heeft. Maar we hebben vertrouwen in een goed resultaat, omdat we regelmatig laten zien dat we gewoon goed kunnen voetballen."

[google]

Henk Fraser, hoofdtrainer van Sparta, is allerminst tevreden over de slechte prestaties van de Kasteelheren. "Is gedeeltelijk waar, denk ik. Tegen Volendam en Roda vergaten we, ondanks goed spel, om te killen. Daardoor werd het alsnog gelijk. Anderzijds: uit tegen RKC en MVV speelden we dramatisch, maar wonnen we juist op karakter", concludeert Vriends.

De Spartanen ontvangen de Tukkers op het Kasteel. De wedstrijd staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties