FC Twente Nieuws

Speciale overnachting op het veld van de Grolsch Veste

Speciale overnachting op het veld van de Grolsch Veste

Het wordt een spannende avond voor een groep van 20 leden van de Kidsclub. De gelukkigen zijn de winnaars van een prijsvraag en mogen van vrijdag op zaterdag overnachten op het veld van de Grolsch Veste.

Alvorens de lampen uitgaan in het stadion krijgt de groep een rondleiding door de Grolsch Veste gevolgd door een barbecue. De wedstrijd Telstar - FC Twente zal op een groot scherm worden uitgezonden waarna het bijzondere slaapavontuur van start zal gaan. De kinderen zullen slapen slapen in de Pure Energie KarTenten. Een leuke bijkomstigheid is dat de KarTent gemaakt is van gerecycled materiaal. Zo slaap je extra duurzaam.

[google]

Als de kinderen zaterdag wakker worden is het nog niet voorbij. Allereerst is daar een volledig verzorgd ontbijt waarna de kinderen een 4x4 toernooi gaan spelen. De actie werd georganiseerd in samenwerking met hoofdsponsor Pure Energie.

Foto: Sportfoto Oost
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties