FC Twente Nieuws

Speculeren: Welke spelers missen het duel met FC Utrecht?

Speculeren: Welke spelers missen het duel met FC Utrecht?

Dat er meerdere afwezigen zijn bij FC Twente voor het duel met FC Utrecht, is duidelijk. Wie er allemaal niet bij gaan zijn, is echter nog niet bekend. Daarom kan het speculeren gaan beginnen!

Allereerst weet men in Enschede zeker dat Luka Ilic geschorst is. Daarnaast zijn Vaclav Cerny, Kik Pierie en Jody Lukoki natuurlijk nog altijd geblesseerd. Verder zullen er waarschijnlijk nog een aantal namen gaan ontbreken. "Er zullen wat spelers ontbreken en we moeten wat aanpassingen doen", bekent Jans in gesprek met de TC Tubantia.

Het zou namelijk kunnen dat Ennio van der Gouw, Gijs Smal en Jayden Oosterwolde komende zaterdag niet in actie kunnen gaan komen. Afgelopen dinsdag was dit drietal namelijk nog afwezig op de training. "De vraag is: zijn die op tijd fit? Ik denk het antwoord wel te weten, maar ik heb niet de bevestiging van FC Twente", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde in de Ballen verstand-podcast.

Of het genoemde drietal slachtoffer is geworden van de coronauitbraak, is onbekend. Begin deze week ontbraken overigens ook Jeffrey de Lange en Julio Pleguezuelo op de training. Deze twee spelers zijn er zaterdagmiddag wel gewoon bij.

Ditzelfde geldt voor Virgil Misidjan, de van corona herstelde Denilho Cleonise trainde afgelopen week alweer volle bak mee. De teruggekeerde internationals Manfred Ugalde, Ramiz Zerrouki, Dimitris Limnios en Michal Sadílek zitten ook bij de selectie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties