FC Twente Nieuws

Spelers keren terug van vakantie: Brama sluit aan, Zerrouki afwezig

Spelers keren terug van vakantie: Brama sluit aan, Zerrouki afwezig

Na een vakantie van 11 dagen zijn de spelers en de technische staf vandaag begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De Tukkers eindigden het eerste deel van de competitie op een prima zesde plek. De hoop is dat deze goede lijn doorgetrokken kan worden en dat de club zich plaatst voor de Europese play-offs.

Ron Jans moet het voorlopig doen zonder Ramiz Zerrouki die direct na de laatste competitiewedstrijd uitvloog om zich aan te sluiten bij de Algerijnse selectie dat zich opmaakt voor de Afrika cup in Kameroen.

Het toernooi gaat op 9 januari van start en de finale staat gepland op 6 februari. Zerrouki mist hierdoor zeker de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen en de bekerwedstrijd tegen AZ Alkmaar. Overleeft Algerije de poulefase dan mist Zerrouki minimaal ook de wedstrijd tegen Willem II.

Dan is er ook positief nieuws want Wout Brama sluit weer aan. De middenvelder raakte eind november geblesseerd aan zijn kuit en moest alle wedstrijden in december laten schieten. Gelukkig wist de ploeg ook zonder de aanvoerder ongeslagen te blijven. Jans hoopt de routinier tijdig fit te krijgen nu Zerrouki in Afrika zit en Sadílek is geschorst voor twee wedstrijden. De Tsjech en FC Twente zijn in beroep gegaan tegen de straf en wachten op het definitieve oordeel.

Op zaterdag 15 januari staat voor FC Twente de eerste officiële wedstrijd op het programma. Dan neemt de ploeg van Ron Jans het in de Grolsch Veste op tegen sc Heerenveen. Vier dagen op woensdag 19 januari volgt de bekerwedstrijd tegen AZ, wederom in het eigen stadion. Op zaterdag 22 januari speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen Willem II.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties