FC Twente Nieuws

Spelersbus FC Twente te koop aangeboden na faillissement HAVI

Spelersbus FC Twente te koop aangeboden na faillissement HAVI

Door het faillissement van HAVI Travel kan FC Twente niet meer beschikken over de spelersbus. Deze werd gesponsord door HAVI en ligt sinds het slechte nieuws aan de ketting. Inmiddels wordt de spelersbus te koop aangeboden op het internet.

De bus verscheen donderdag op de verkoopsite Autoline waar de 'MERCEDES-BENZ Mercedes-Benz Tourismo M 16-3 EURO 6 54+1+1 (VIP big kitchen) touringcar' wordt aangeboden voor een bedrag van 137.500 euro. Klik hier om naar de website te gaan.

Volgens Autoline zijn er meerdere partijen die interesse hebben getoond in de bus. "Er zijn partijen die interesse hebben. Je kan er een andere voetbalclub mee vervoeren of businessclubs. Of je kan de bus weer ombouwen naar een gewone touringcar", aldus manager Lars van der Heijden in gesprek met RTV Oost.

[google]

De kans is ook aanwezig dat de bus gewoon in gebruik blijft als spelersbus van FC Twente. Volgens Van der Heijden zijn er ook geïnteresseerde partijen die de bus willen kopen om de spelers te blijven vervoeren. Mocht een andere partij de bus kopen dan moeten de stickers van FC Twente van de bus worden verwijderd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties