FC Twente Nieuws

Spitse neemt prijs Sportploeg van het Jaar in ontvangst: "2017 was ons jaar"

Spitse neemt prijs Sportploeg van het Jaar in ontvangst: "2017 was ons jaar"

De Oranje Leeuwinnen werden gisteravond in Amsterdam tijdens het sportgala uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar. FC Twente speelster Sherida Spitse mocht namens het elftal de prijs in ontvangst nemen.

"We hebben een fantastische prestatie geleverd en dat ook in eigen land. Ik denk dat wij daarom deze verkiezing verdiend hebben gewonnen", vertelt Spitse tegenover De Leeuwarder Courant.

[google]Sherida Spitse kon tijdens de speech haar geluk niet op. "Wij hebben onze passie laten zien. Overtuigd van onze kwaliteiten gingen we het avontuur tegemoet. 2017 was ons jaar en iedereen heeft zijn steentje bijgedragen, we zijn ongelooflijk trots op dat Europese goud."

Eerder werden de Oranje Leeuwinen al benoemd tot bondsridders van de KNVB. "Heel bijzonder dat alle speelsters tot bondsridder zijn benoemd. Dat we nu de hoogste onderscheiding krijgen van de KNVB, geeft nog maar een keer aan wat we afgelopen zomer hebben gepresteerd. Het is een fantastische waardering", aldus Spitse in het Dagblad van het Noorden.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties