FC Twente Nieuws

Statistieken: FC Twente verloor laatste drie ontmoetingen in Den Haag

Statistieken: FC Twente verloor laatste drie ontmoetingen in Den Haag

FC Twente speelt vanavond de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De club uit Enschede staat momenteel op de zesde plek in de eredivisie, en kan goede zaken doen tegen de hekkensluiter. Uit de statistieken blijkt echter dat ADO een angstgegner is voor de Tukkers, vooral bij wedstrijden in Den Haag. De TC Tubantia deed hier onderzoek naar.

De laatste drie edities van ADO - FC Twente eindigden allemaal in een nederlaag voor de uitploeg. Van de laatste zeven krachtmetingen wonnen de Tukkers er slechts één. ADO pakte sinds de zomer van 2013 tegen geen enkele club meer punten dan tegen FC Twente, en bovendien incasseerde doelman Nick Marsman tegen geen enkele ploeg meer doelpunten dan tegen ADO (dertien).

[google]FC Twente speelt vanavond voor de vierde keer op kunstgras dit seizoen. De ploeg is tot dusver nog ongeslagen op kunstvelden. De laatste nederlaag op kunstgras dateert van maart 2016, in de uitwedstrijd tegen ADO. Dit seizoen won FC Twente op kunstgras op bezoek bij PEC Zwolle, en speelde in uitwedstrijden tegen Heracles en Excelsior gelijk.

De Hagenezen beleven echter nog geen goed seizoen. In de eerste zes wedstrijden werd er niet verloren, maar na de 4-1 nederlaag tegen FC Twente ging het bergafwaarts. ADO pakte bovendien na de winterstop nog geen enkel punt, en de ploeg scoorde in augustus voor het laatst twee keer in een wedstrijd.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties