FC Twente Nieuws

Statistieken voorspellen weinig vuurwerk tussen FC Twente en PEC Zwolle

Statistieken voorspellen weinig vuurwerk tussen FC Twente en PEC Zwolle

Uitgaande van de statistieken hoeven de supporter zondag niet al teveel vuurwerk te verwachten in de Grolsch Veste. Dit constateerde clubwatcher Leon ten Voorde van de TC Tubantia in aanloop naar de confrontatie tussen beide Overijsselse ploegen.

"Ik zag een hele opvallende statistiek langskomen en dat is dat FC Twente van alle eredivisieclubs de meeste passes in het eerste deel van het veld heeft. Dat is dus voor hun eigen zestien meter. En op de tweede plaats staat PEC Zwolle."Ten Voorde vervolgt cynisch: "Dat wordt een zeer offensieve wedstrijd met twee ploegen die heel opportunistisch voetballen. Maar dat zegt wel iets over FC Twente."


[google]

Hier blijft het niet bij, want er is nog een statistiek die niet erg gunstig uitvalt voor de fans van FC Twente. "Er is nog een statistiek over FC Twente en dat is dat de ploeg van alle eredivisieclubs het minst op doel schiet. Dat betekent dat ze misschien toch iets teveel breien. De urgentie om naar voren te komen en een goal te maken die ontbreek soms bij dit elftal."

Zondag omstreeks 16:15 zullen we weten of FC Twente de ban heeft weten te doorbreken. Kijkend naar de uitslag van de laatste confrontatie in de eredivisie zijn de statistieken gunstig. Toen won FC Twente met 2-0.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties