FC Twente Nieuws

Stegeman: "We hebben niet goed gespeeld, maar zijn wel efficiënter geweest"

Stegeman: "We hebben niet goed gespeeld, maar zijn wel efficiënter geweest"

Go Ahead Eagles versloeg FC Twente afgelopen zondag met 0-1 in de Grolsch Veste. De ploeg van trainer John Stegeman sleepte de overwinning in de wacht na een cadeautje van verdediger Ricardinho vlak voor rust. De oefenmeester spreekt dan ook niet van een overtuigende zege.

"Ik weet niet of dit een gluiperige overwinning is", vertelt Stegeman na afloop in gesprek met RTV Oost. "Het is niet zo dat we heel goed hebben gespeeld, maar we zijn wel efficiënter geweest. We hebben ook niet veel weggegeven. Hooguit in de eindfase waarin we die rode kaart kregen."

[google]

"Er lagen voldoende ruimtes, maar dan is het de vraag hoe rustig je aan de bal bent", vervolgt Stegeman. "In de eerste helft kwamen we er een paar keer goed uit door de middenvelders vrij te spelen, maar dat was te weinig. In de tweede helft hebben we dat praktisch niet meer gedaan. Als je alleen maar ballen weg schiet, blijf je onder druk staan", aldus Stegeman.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties