FC Twente Nieuws

Streuer geen interesse in linksbuiten van GAE: "Hebben we er al drie van"

Streuer geen interesse in linksbuiten van GAE: "Hebben we er al drie van"

Met het definitief vastleggen van Michel Vlap heeft FC Twente de nummer tien positie voor komend seizoen gedekt. Op de rechtsbackpositie lijkt het zeer waarschijnlijk dat Brenet begin komende week gaat tekenen. Bij FC Twente wordt er nu nog vooral gekeken naar de linkerkant van het elftal.

Op de linksbackpositie heeft Jans op dit moment alleen Gijs Smal. Mats Rots, het broertje van Daan Rots, is echter wel mee met het trainingskamp in Kamen. Maar aangezien Rots pas in maart zestien jaar is geworden wordt er nog gezocht naar een linksback die de concurrentie kan aangaan met Gijs Smal.

Ook op de linksbuitenpositie wordt er nog gezocht naar een versterking. Iñigo Córdoba, vorig seizoen op huurbasis actief voor Go Ahead Eagles, mag bij Athletic Bilbao transfervrij vertrekken. Echter heeft Streuer aangegeven geen interesse te hebben in de linksbuiten, die vorig seizoen goed was voor negen doelpunten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties