FC Twente Nieuws

Streuer met Brama en Rots in gesprek over nieuw contract

Streuer met Brama en Rots in gesprek over  nieuw contract

FC Twente verraste afgelopen seizoen vriend en vijand met de vierde plek op de ranglijst. Streuer zette dan ook al snel als doel om de selectie zoveel mogelijk intact te houden. Sem Steijn, Mathias Kjolo en Przemysław Tytoń zijn hier als nieuwe namen bijgekomen. Bosch, Van der Gouw, Vlap, Limnios, Pierie en De Lange vertrekken daarentegen.

Streuer wil de Tukkers in ieder geval versterken met een rechtsback, een linksback en een nummer tien. Dit weet Jeroen Kapteijns te melden op de website van De Telegraaf. “Voor de rechtsbackpositie is Joshua Brenet nog kandidaat, al is de kans groot, dat zijn toekomst elders ligt. Brenet staat op het lijstje bij Feyenoord en PSV en heeft ook meerdere opties in het buitenland.

Zaterdagmiddag werd bekend dat de aanval van de Tukkers nog een jaar versterkt gaat worden door Manfred Ugalde. Met aanvaller Daan Rots is de technisch directeur in gesprek om zijn contract open te breken en te verlengen. Het contract van de jonge rechtsbuiten loopt nog door tot medio 2023.

Streuer is ook in gesprek met Wout Brama over een nieuw contract. “Daarbij is bepalend of de 35-jarige middenvelder nog fit genoeg is om van waarde te zijn. Dit seizoen is Brama door blessureleed slechts mondjesmaat in actie gekomen voor FC Twente”, zo schrijft Kapteijns. Brama kwam dit seizoen in negen wedstrijden in actie. Zeven keer hiervan startte hij in de basis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties