FC Twente Nieuws

Streuer over Menig: "Voor de concurrentie was het goed, maar..."

Streuer over Menig: "Voor de concurrentie was het goed, maar..."

Queensy Menig vertrok in de nadagen van de transferzomer nog bij FC Twente. Menig tekende voor het Servische Partizan Belgrado, dat volgens de lokale media 700.000 euro overmaakte naar Enschede.

In eerste instantie had de linksbuiten zoals bekend nog helemaal geen trek in een Servisch avontuur. "Hij had gezegd dat hij daar niet naartoe wilde", begint Jan Streuer in het programma VoetbalTijd. "Maar goed, hij kan daar wel veel meer verdienen dan bij ons."

Daarnaast had de oud-Ajacied volgens Streuer ook nog even kunnen wachten. "Hij had wel een aflopend contract (tot medio 2022, red.). Dus hij had ook kunnen zeggen: 'ik blijf nog een jaar en dan ben ik transfervrij'."

Hoewel de rappe vleugelaanvaller niet weg moest, deed de financiële kant van de deal de technisch directeur overtuigen. "Voor de club is het vooral financieel goed. Wat mij betreft had hij als speler rustig mogen blijven hoor. Niet dat hij in zijn beste periode zat, maar voor mij had hij mogen blijven. Voor de concurrentie was het goed, maar voor het financiële voor de club was dit gewoon veel en veel beter", besluit de TD.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties