FC Twente Nieuws

Streuer: "Unnerstall is voor FC Twente een geweldige doelman"

Streuer: "Unnerstall is voor FC Twente een geweldige doelman"

Jan Streuer is er, vroeger dan verwacht, in geslaagd om een opvolger voor Drommel te vinden. Drommel zal deze zomer vertrekken uit Enschede, een vervanger was dus wenselijk. Streuer heeft in de persoon van Lars Unnerstall een geschikte vervanger gevonden. De Duitse goalie komt na dit seizoen transfervrij over van PSV.

Technisch-directeur Streuer is uiteraard verheugd met zijn nieuwe aanwinst. "We zijn heel blij dat Lars Unnerstall vanaf komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Unnerstall is voor FC Twente een geweldige doelman", vertelt Streuer op de clubsite.

De Duitse doelman is 30-jaar oud en brengt dus de nodige ervaring mee naar Enschede. "Hij speelt al een aantal seizoenen in de Eredivisie en heeft zich veelvuldig kunnen onderscheiden. Dat heeft hij bij VVV gedaan, maar ook in de wedstrijden voor PSV. Hij heeft een ruime ervaring en barst ook van de ambities. Daarom is het mooi dat we een contract voor vier seizoenen zijn overeengekomen."

De technisch-directeur geeft aan dat hij met het vertrek van Drommel in het vooruitzicht niet te lang wilde wachten met schakelen. "Zoals bekend gaat Joel Drommel komende zomer een volgende stap maken en wij wilden niet te lang wachten om een goede ervaren keeper binnen te halen", besluit een tevreden Streuer.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties