FC Twente Nieuws

"Streuer verdient de complimenten want hij is verantwoordelijk"

"Streuer verdient de complimenten want hij is verantwoordelijk"

FC Twente is de winterstop ingegaan op een knappe zevende plek in de competitie. Het is één van de plekken die recht geeft op deelname aan de Europese playoffs, maar Europees voetbal is een begrip waar men in Twente nog niet over durft te spreken. Waar men wel over spreekt is hoe goed FC Twente zich de eerste seizoenshelft heeft gepresenteerd.

Je mag gewoon heel tevreden zijn op de manier waarop ze speelden, de frisheid en het enthousiasme. Het is jammer dat daar geen publiek bij aanwezig mag zijn want dan is het nog leuker om naar te kijken. Maar ik heb wel genoten van een aantal spelers en van een aantal wedstrijden."

"Als je ziet waar ze staan en hoe ze gespeeld hebben, en ook het type spelers dat ze gehaald hebben… Het is allemaal heel erg positief", aldus analist en oud-FC Twente trainer Jan van Staa. De complimenten gaan hierbij uit naar de de technisch directeur.

"Streuer verdient zeker een compliment want hij is verantwoordelijk voor het aanstellen van de hele technische staf. En hij heeft ook het netwerk van spelers. Als je ziet wat hij allemaal heeft opgehaald dan heb je gewoon een goed netwerk nodig. Dus de complimenten." Van de vele spelers die Streuer haalde maakte Danilo de meeste indruk op Jan van Staa.

[google]

"Je mag er maar één kiezen, maar in mijn ogen is Danilo gewoon de man. Hij is de topscorer van Nederland. We hebben het er al vaker over gehad. Als je een goede keeper het en een hele goede spits, dan kom je aan de goede kant van de ranglijst. Hij speelt niet altijd negentig minuten goed, maar hij is gewoon een hele slimme speler die doelpunten ziet. Gewoon extra", besluit Van Staa positief.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties