FC Twente Nieuws

Streuer was met de kennis van nu het gesprek aangegaan met Zorniger

Streuer was met de kennis van nu het gesprek aangegaan met Zorniger

Direct bij zijn aanstelling werd duidelijk dat Jan Streuer een Nederlandse trainer aan wilde stellen. Op dat moment was FC Twente al in onderhandeling met de Duitse trainer Alexander Zorniger. Streuer was zelfs zo stellig tijdens zijn interviews dat de irritaties flink opliepen kamp Zorniger.

Achteraf gezien had Streuer het heel anders aangepakt, ze vertelt hij deze week in gesprek met Peter Wekking van Voetbal International. "Potverdorie, ja… Ik zal je eerlijk zeggen: Paul van der Kraan had mij niet verteld dat FC Twente al zover was met een trainer, anders was ik zeker met hem in gesprek gegaan. Maar verder heb ik nergens spijt van."

Streuer was met de kennis van nu het gesprek aangegaan met Zorniger

"Wij moesten echt een ervaren trainer hebben, die goed kan omgaan met spelers en die goed kan communiceren. Nou, dan ligt de voorkeur bij een Nederlandse trainer. Ik heb nooit met Ron Jans samengewerkt, maar ik had direct een goed gevoel bij hem. En eigenlijk bij iedereen binnen FC Twente. Mij was verteld dat de sfeer zo slecht was en dat allerlei mensen ontevreden waren. Maar ik kwam alleen maar superpositieve mensen tegen."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties