FC Twente Nieuws

Streuer wil snel om tafel: "Geen zekerheid dat ik ga blijven"

Streuer wil snel om tafel:  "Geen zekerheid dat ik ga blijven"

Net als afgelopen seizoen breken er weer spannende tijden aan als het gaat om het verlengen van contracten. De contracten van jan Struer, Paul van der Kraan en Ron Jans lopen allemaal af. Daarnaast is de club ook nog op zoek naar een opvolger van Martijn Hoogstoevenbeld die in januari stopt als financieel- en operationeel directeur. Streuer wil dan ook eerst in gesprek met de club over de toekomst.

"De club heeft een aantal weken geleden gevraagd of ik door wilde, maar ik heb daar nog geen antwoord op gegeven. Ik denk dat we op korte termijn een gesprek hebben. Het wordt dan ook tijd om te weten wat er bijvoorbeeld gaat gebeuren met een trainer en technisch directeur. Dat moet je op tijd weten omdat je al bezig bent met spelers voor het nieuwe seizoen. Ze hebben gevraagd of ik door wil en ik heb gezegd laten we een gesprek doen en dan zien we het wel. Ik wil wel weten hoe het eruit gaat zien natuurlijk."

"Is dit niet een beetje het klassieke riedeltje voordat je bij gaat tekenen", vraagt journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost zich af. "Dat kan altijd, maar het kan ook zijn dat het niet zo is. Er is zeker geen zekerheid dat ik ga blijven. Alles is mogelijk."

Streuer verwacht dat het gesprek snel plaats gaat vinden. Volgens de TD is dat ook noodzakelijk kijkend naar het komende seizoen. "Het gesprek met de raad van commissarissen zal op korte termijn moeten gebeuren, dus ik denk tussen kerst en oudjaar. Je moet niet wachten tot bijvoorbeeld februari, want dan duurt het te lang. Op korte termijn zal bekend moeten zijn wat er gaat gebeuren."

"Je denkt nu al na over spelers die mogelijk kunnen gaan vertrekken. Wat kun je mogelijk en vullen en kan dat nu of moet je dat volgend jaar juli doen? Daar moet je mee aan de slag. En nieuwe spelers willen ook weten wie bijvoorbeeld de trainer is, wie de technisch directeur is en wat er allemaal gaat veranderen", besluit Streuer zijn duidelijke uitleg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties