FC Twente Nieuws

Streuer zal met Drommel niet dezelfde fout begaan als Van Halst met Andersen

Streuer zal met Drommel niet dezelfde fout begaan als Van Halst met Andersen

PSV hoopt deze week nog een akkoord te bereiken met Joël Drommel en FC Twente. Of dit ook gaat gebeuren is afhankelijk van Jan Streuer. De technisch directeur vond eerder dit seizoen een bedrag van vier miljoen nog te weinig, maar het bod van PSV ligt lager.

Drommel is er wel uit. Hij wil graag een binnenlandse transfer maken en op dit moment is PSV de enige topclub die zich concreet heeft gemeld in Enschede. Voor hem ligt een vijfjarig contract klaar in Eindhoven.

"PSV is de enige partij voor Drommel", zo weet clubwatcher Van Wissing te melden. "In Eindhoven ligt een 5-jarig contact klaar. Geruchten over Ajax zijn onzin. Nu moet Streuer met De Jong armpje drukken over de prijs en het doorverkooppercentage."

Het bedingen van een doorverkooppercentage kan FC Twente in de toekomst nog flink wat geld opleveren. Streuer zal zeker niet dezelfde fout maken als Jan van Halst die Joachim Andersen verkocht zonder doorverkooppercentage. Twee jaar na zijn vertrek werd hij voor 25 miljoen euro verkocht aan het Franse Olympique Lyon.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties