FC Twente Nieuws

Succescoach Veurink vindt nieuwe baan als hoofdtrainer

Succescoach Veurink vindt nieuwe baan als hoofdtrainer

Na een dienstverband van acht jaar besloot Arjan Veurink dat het mooi was geweest bij FC Twente. De succescoach, die de afgelopen vier seizoenen op rij kampioen werd met FC Twente Vrouwen, was toe aan een nieuwe uitdaging en vond deze bij SciSports, een initiatief van Universiteit Twente dat helpt professionele voetbalorganisaties met het begrijpelijk en inzichtelijk maken van data. Toch bleek het nog niet genoeg want vandaag maakt Veurink bekend dat hij ook weer aan het werk zal gaan als hoofdtrainer.

Dit keer niet bij de vrouwen, maar bij de mannen. Hij gaat aan de slag als hoofdtrainer van het eerste elftal van OZC, de club waarvan hij in 2008 overkwam naar FC Twente. OZC promoveerde het afgelopen seizoen naar de 2e klasse van de amateurs. Op zijn Facebook pagina een korte reactie van de trainer; "Blij met mijn eerste klus als hoofdtrainer in het amateurvoetbal! Een mooie uitdaging bij @vvOZC", zo laat Veurink weten.

[google]Ook de club zelf is blij met de terugkeer van Veurink. "OZC heeft voor het seizoen 2016/2017 Arjan Veurink benoemd tot trainer van het eerste elftal. Arjan is een oude bekende van OZC. Hij heeft er zelf gevoetbald en heeft in het verleden verschillende jeugdteams getraind. Het bestuur heeft veel vertrouwen in een goede samenwerking met de succesvolle oud-trainer van FC Twente Vrouwen", aldus de reactie van de club uit Ommen.

Twente Insite wenst Veurink veel succes bij zijn nieuwe club!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties