FC Twente Nieuws

SUPERBOOST: Win 100x je inzet bij winst Marokko en 6.50x bij doelpunt Ziyech

SUPERBOOST: Win 100x je inzet bij winst Marokko en 6.50x bij doelpunt Ziyech

Ondanks de uitschakeling van Nederland is het WK nog alles behalve afgelopen. Ook vandaag staan er weer twee heerlijke potjes op het programma. Het Marokko van voormalig FC Twente-speler Hakim Ziyech neemt het op tegen Portugal om 16:00 uur. Om 20:00 uur staat de kraker tussen Engeland en Frankrijk op het programma.

Voor de eerste wedstrijd heeft BetCity weer een speciale actie in huis. Als Marokko wederom voor een stunt weet te zorgen en wint van Portugal, win jij maar liefst 100!! keer je inzet terug! Klik hier om te profiteren van deze geweldige actie.

Hakim Ziyech is de enige oud-speler van FC Twente die nog over is op het WK. Hij is lekker bezig met Marokko. Ziyech maakte al één goal, gaf ook nog eens een assist en speelt de sterren van de hemel. Maakt de sterspeler van Marokko weer een doelpunt? Dan win jij maar liefst 6.50 keer je inzet! Ook bij een assist verdien je veel geld, namelijk 5.50 keer je inzet.

Om 16:00 wordt de kwartfinale tussen Marokko en Portugal gespeeld. De winnaar van de wedstrijd zal het aankomende woensdag in de halve finale opnemen tegen de winnaar van het andere duel van vandaag. Deze gaat tussen Frankrijk en Engeland.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties