FC Twente Nieuws

SUPERBOOST: Win 100x je inzet bij winst Oranje en 3x bij schot Memphis op doel

SUPERBOOST: Win 100x je inzet bij winst Oranje en 3x bij schot Memphis op doel

Vanavond om 20:00 uur is het dan eindelijk zover. Dan staat de kraker tussen het Nederlands Elftal en het Argentinië van Lionel Messi op het programma. Weet de verdediging Messi aan banden te houden en door te stomen naar de halve finale? Bij winst van Oranje kan ook jij scoren.

Mocht het Nederlands Elftal er met de overwinning vandoor gaan, dan win jij 100!! keer je inzet terug. Klik hier om de actie direct te claimen. Hier blijft het niet bij want onze partner heeft nog meer fraaie acties. Als Oranje-spits Depay tegen Argentinië één keer op doel schiet, dan win je 3.00 keer je inzet terug.

50x je inzet bij winst Brazilië

Voor de wedstrijd van Oranje staat een andere interessant treffen op het programma. Om 16:00 uur wordt de wedstrijd Kroatië - Brazilië afgetrapt. Winnen de goddelijke kanaries? Dan win je 50x je inzet terug. Klik hier om naar de actie te gaan.

100x je inzet bij winst Marokko

Niet alleen vandaag, maar ook zaterdag staat er een mooi affiche op het programma. Dan neemt de verrassing Marokko het op tegen Portugal. Wint Marokko, dan win je maar liefst 100 keer je inzet terug. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties