FC Twente Nieuws

Supporters bieden plek aan in auto: Van Amsterdam tot Sprang-Capelle

Supporters bieden plek aan in auto: Van Amsterdam tot Sprang-Capelle

FC Twente heeft een nieuwe service waarbij supporters een plek in de auto aan kunnen bieden aan andere supporters. Via de widget op de clubwebsite kunnen supporters hun vrije plek(ken) aanbieden, waarna deze wordt toegevoegd aan de lijst. Deze bestaat momenteel uit 15 ritten.

"Iedere wedstrijd gaan er duizenden supporters naar het stadion met de auto. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg. Dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere supporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd", zo valt te lezen op de clubwebsite.

Heb je een plek vrij in de auto voor de komende thuiswedstrijden? Klik dan op deze link en biedt je plek(ken) direct aan. Let op, de widget verschijnt link onderin de pagina. Klik vervolgens op: rit aanbieden. Supporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden.

Inmiddels zijn er al 15 ritten aangeboden. Voor de wedstrijd tegen Vitesse-thuis zijn er plekken aangeboden vanuit Amsterdam, Kloosterhaar, Bergentheim, Hardenberg, Gramsbergen, Delden, Borculo, Nijmegen, Sprang-Capelle, Losser en Tubbergen. Voor FC Groningen thuis vanaf Alkmaar en Purmerend en voor RKC-thuis vanaf Alkmaar en Tubbergen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties