FC Twente Nieuws

Supporters hebben weinig trek in boek Munsterman

Supporters hebben weinig trek in boek Munsterman

[google]Aan het eind van deze week zal dan eindelijk het langverwachte boek van Joop Munsterman officieel verschijnen. In het boek doet Joop Munsterman zijn verhaal, maar vooralsnog lijkt er weinig interesse. Vanmorgen hebben we aan onze bezoekers de vraag voorgelegd: Ga jij het boek van Joop Munsterman lezen? Er volgde een opmerkelijke uitslag want maar liefst 69% van de supporters gaf aan het boek niet te gaan lezen.

Ondertussen is het boek ook al gelekt en heeft het overgrote deel van de FC Twente supporters het PDF bestand al wel ontvangen via Whatsapp of de mail. Wie het document heeft gelekt is onbekend, maar het zal de verkoopcijfers zeker niet ten goede komen. Munsterman heeft via de schrijver Frank Krake laten weten dat de volledige opbrengst naar FC Twente zal gaan of een aan de club gelieerde organisatie. Sommige supporters twijfelen aan deze belofte en zien na alle eerdere leugens ook hier een leugen in.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties