FC Twente Nieuws

"Supporters kotsen me dan misschien uit, maar dat hoort erbij"

"Supporters kotsen me dan misschien uit, maar dat hoort erbij"

Aanstaande zondag staat er voor Zakaria El Azzouzi een beladen wedstrijd op het programma. Dan staat de spits van FC Twente oog in oog met de club waar hij tot media 2020 onder contract staat. De kans is aanwezig dat El Azzouzi oog in oog komt met met de doelman van Ajax en door te scoren Ajax de titel door de neus kan boren. Wat doet hij in dat geval? "Dan ram ik die bal er gewoon in”, aldus een vastberaden El Azzouzi.

"Ik hoop dat ze kampioen worden, maar zondag wil ik dat FC Twente wint. Dat is de club waar ik nu voor speel. Supporters van Ajax kotsen me dan misschien uit, maar dat hoort erbij. Dat is voetbal. Ik wil laten zien wat ik kan. Dan moet ik dus goed spelen, zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan. Ik wil altijd scoren, dus ook zondag.”

Vrienden van El Azzouzi hebben de afgelopen tijd op hem in lopen praten en grapten dat hij zondag maar een eigen doelpunt moet maken. "Maar dat kunnen ze vergeten", laat El Azzouzi weten in gesprek met Van Haren van de Telegraaf.

[google]Voor de jonge aanvaller telt momenteel maar één ding en dat is FC Twente. Bijkomend geluk is misschien wel dat de spits weinig spelers van Ajax goed kent en deze hem dus niet beïnvloeden. "Ik heb überhaupt geen contact met de spelers van Ajax, omdat ik voornamelijk in het tweede elftal heb gespeeld. Dat is misschien maar beter ook, want dan blijf ik gefocust.”

De supporters van FC Twente hoeven zich dus geen zorgen te maken dat El Azzouzi zich in gaat houden. Zijn focus is volledig bij FC Twente. Wat er volgend seizoen met de spits gaat gebeuren is nog niet bekend, maar voor nu is het duidelijk. El Azzouzi is enkel en alleen met FC Twente bezig. "Dat lijkt mij ook niet meer dan logisch", besluit de Ajax huurling.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties