FC Twente Nieuws

Supporters krijgen gratis Retrojack bij verlengen seizoenskaart

Supporters krijgen gratis Retrojack bij verlengen seizoenskaart

De seizoenkaarthouders van FC Twente kunnen vanaf aankomende vrijdag hun seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2021-2022. Om de supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun tijdens de coronaperiode, krijgt iedereen die zijn of haar jaarkaart verlengt een gratis retro vest als dank.

"Vrijdag starten we om 10.00 uur met de seizoenkaart- en Premium Seat-verlenging", zo valt te lezen op de clubwebsite. "We hopen van harte dat we volgend seizoen vanaf het begin gewoon weer met zijn allen kunnen samenkomen in onze Veste, Ons Huus, om te zingen, te springen en te juichen voor onze club."

Prijzen blijven gelijk

"De prijzen van de seizoenkaarten zijn gelijk gebleven, maar we hebben in overleg met onze supportersverenigingen besloten iets extra’s te doen, dit om jullie te belonen voor de onvoorwaardelijke steun."

Gratis Retrojack

Supporters krijgen gratis Retrojack bij verlengen seizoenskaart

"Onze Veste wordt steeds roder, dat is natuurlijk prachtig, maar volgend seizoen moet het ook op de tribunes weer een rode zee van supporters worden. Daarom is er een uniek FC Twente retrojack ontworpen voor iedereen die de seizoenkaart verlengt. Bij het verlengen van de seizoenkaart of Premium Seat ontvangt iedereen deze in het najaar."

Hoe kan ik verlengen?

Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. Dit is mogelijk vanaf vrijdag 10.00 uur. Iedere seizoenkaart- en Premium Seathouder ontvangt hiervoor een persoonlijke e-mail. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. Informatie omtrent de tegemoetkomingen met de kortingen op de seizoenkaart en Vestekaart tegoeden volgt donderdag in een persoonlijke mail naar degenen die het betreft.

[google]

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden.

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

Vrijdag 21 mei t/m donderdag 17 juni Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 22 en woensdag 23 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 29 juni Start verkoop wachtlijst
Woensdag 30 juni Start vrije verkoop

Nog geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2021-2022? Schrijf je dan vanaf vrijdag in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties