FC Twente Nieuws

Supporters niet welkom tijdens eerste training FC Twente

Supporters niet welkom tijdens eerste training FC Twente

Zaterdag staat voor de selectie van FC Twente de eerste groepstraining op het programma in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022. Hoewel er bij de oefenwedstrijd tegen Sparta Enschede wel supporters welkom zijn, is dit bij de trainingen voorlopig nog niet het geval.

Op dit moment kunnen we in verband met de huidige maatregelen nog geen supporters toelaten bij de trainingen, zo gauw dit weer mogelijk is informeren wij daarover", zo informeert Paul van der Kraan de supporters van FC Twente.

De verwachting is dat de supporters niet al te lang meer hoeven te wachten want er staan wederom een flink aantal versoepelingen op de agenda van het kabinet. De vraag is wanneer FC Twente het veilig acht om weer trainingen te organiseren met supporters zonder de spelers hierbij risico te laten lopen op een besmetting van buitenaf.

Supporters niet welkom tijdens eerste training FC Twente

Zoals al benoemd zijn er wel supporters welkom bij de eerste oefenwedstrijd van FC Twente op zaterdag 3 juli aanstaande. Hierbij dienen de supporters wel rekening te houden met de volgende regels. Iedere bezoeker dient zich maximaal 40 uur voor het bezoek te laten testen of moet een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen van maximaal zes maanden oud.

Over de kaartverkoop van de overige wedstrijden van de oefencampagne is nog niets bekend.

Oefenprogramma FC Twente voorbereiding 2021-2022

Datum Wedstrijd Locatie
3 juli Sparta - FC Twente (18:00 uur) Vosta (Enschede)
6 juli HSC '21 - FC Twente (18:30 uur) HSC '21 (Haaksbergen)
10 juli Cambuur - FC Twente Leeuwarden
31 juli Arminia Bielefeld - FC Twente Gütersloh (Duitsland)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties