FC Twente Nieuws

Supporters opgelet! FC Twente neemt maatregelen tegen hitte

Supporters opgelet! FC Twente neemt maatregelen tegen hitte

Supporters die zondagmiddag naar De Grolsch Veste gaan opgelet! Vanwege de hitte heeft FC Twente maatregelen genomen. Alle supporters mogen een flesje zonder dop meenemen naar het stadion, zodat je water kan drinken tijdens de wedstrijd. Bij de toiletten kunnen de flesjes gevuld worden. Als je geen flesje mee hebt, zijn er bij de kiosken bekertjes af te halen en wordt kraanwater beschikbaar gesteld.

"Zondag is het heel warm in het stadion, het kwik stijgt boven de dertig graden", meldt algemeen directeur Paul van der Kraan op de officiële website van FC Twente. "We adviseren alle supporters hier rekening mee te houden. Het is iedere supporter toegestaan een leeg flesje zonder dop mee naar binnen te nemen. Dit kan worden gevuld in de toiletten. Bij de kiosken zijn bekertjes af te halen die ook gevuld kunnen worden. Verder staan er veel handige tips op de website ‘Nationaal Hitteplan’ van het RIVM. Uiteraard zijn de EHBO-diensten extra alert."

Daarnaast heeft FC Twente aanvullende informatie uitgebracht. "Zoals eerder gecommuniceerd is het iedere supporter bij de wedstrijd FC Twente - Fortuna Sittard toegestaan een leeg flesje zonder dop mee naar binnen te nemen. Dit betreft specifiek een PET flesje, géén bewaarflessen (zoals bijv. Doppers). We raden aan om geen 0.5L flessen mee te nemen, deze passen niet goed onder de kranen in de toiletten. Ter aanvulling: er zal ook kraanwater beschikbaar worden gesteld bij de horecapunten in De Grolsch Veste."

Dit betekent dus plastic flesjes meenemen, geen echte drinkbekers. Voor de supporters die dit niet hebben of mee willen nemen, worden bekers en kraanwater beschikbaar gesteld bij de horecapunten.

Voor supporters die hun seizoenkaart nog niet voor elkaar hebben, wordt aangeraden om goed op tijd te komen. Vorig seizoen misten veel supporters het begin van de eerste thuiswedstrijd door de lange wachtrijen bij de ticketing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties