FC Twente Nieuws

Supporters zonder seizoenkaart tóch welkom tegen Fortuna Sittard

Supporters zonder seizoenkaart tóch welkom tegen Fortuna Sittard

Aanstaande maandag staat de oefenwedstrijd FC Twente - Fortuna Sittard op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste en zal af worden getrapt om 18:45 uur. In eerste instantie zouden alleen supporters met een seizoenkaart kaarten kunnen kopen, maar vanaf donderdag kan iedereen een kaartje aanschaffen.

Afgelopen maandag startte de verkoop voor voorrangsgroep 1. Woensdagochtend om 9:00 uur start de verkoop voor de overige seizoenkaarthouders waarna donderdag om 9:00 de vrije verkoop van start zal gaan.

Extra kosten

Om de wedstrijden te kunnen organiseren met de coronamaatregelen maakt FC Twente flinke extra operationele kosten. Om de kosten voor deze extra wedstrijden enigszins te kunnen dekken, is de club genoodzaakt entree te heffen. De prijs bedraagt voor de supporterstribunes en de Diekmantribune €10,-. Zowel de cateringkiosken als de toiletten zijn geopend, met inachtneming van de coronamaatregelen.

[google]

Stadionindeling

Het stadion bevat een maximale capaciteit van ongeveer 8.000 beschikbare plekken, hetgeen inhoudt dat dan iedereen op 1,5 meter van elkaar kan zitten. Uitsupporters kunnen voorlopig niet worden toegelaten.

Toegangsbeleid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties