FC Twente Nieuws

Suslov reageert op incident: "Hij heeft geluk gehad dat ik me kon inhouden"

Suslov reageert op incident: "Hij heeft geluk gehad dat ik me kon inhouden"

Vrijdagavond verloor FC Groningen voor de derde keer op rij. De frustraties lopen hoog op bij de club, goed te zien in de confrontatie die na de wedstrijd tussen speler Tomás Suslov en een supporter ontstond. Daarbij werden geen vriendelijke woorden gewisseld. Suslov heeft gereageerd op het incident.

"Dat het publiek kritisch is, dat snap ik", vertelt Suslov tegenover OOG TV. "En dat mag en daar hebben ze ook redenen voor. Ik wilde na de wedstrijd de fans bedanken. Dat ze ondanks onze nederlaag, en een moeizame seizoenstart, toch achter ons staan. Er was één persoon die hard schreeuwde en vervelende dingen riep."

"Aanvankelijk ging het om verwensingen die nog binnen de perken waren, maar op een gegeven moment begon hij scheldwoorden met kanker te roepen. Kanker is een vreselijke ziekte. Mijn moeder had kanker. Die scheldwoorden raakten me tot in mijn ziel en maakten me ontzettend boos."

"Hij raakt niet alleen mij maar ook mijn moeder en alle mensen die met kanker te maken hebben of hadden. De persoon heeft geluk gehad dat ik me nog kon inhouden", aldus de twintigjarige middenvelder van FC Groningen. Komende zondag om 14:30 uur gaan Suslov en co op bezoek bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties