FC Twente Nieuws

Talentvolle keeper zwaait af bij FC Twente: "Ik wil iedereen bedanken"

Talentvolle keeper zwaait af bij FC Twente: "Ik wil iedereen bedanken"

Doelman Pelle Boevink houdt het voor gezien bij FC Twente, nadat hij maarliefst acht jaar meedraaide in de jeugdopleiding en zich ontwikkelde tot een heus keeperstalent. Boevink trainde deze week voor de laatste maal mee met de club in Enschede en sluit daarmee zijn carrière bij de Tukkers af, zo liet hij weten op zijn Instagram account.

[google] Voor Pelle Boevink zit het erop en er is besloten om een einde te maken aan de samenwerking met de club in Enschede. "Gisteren, mijn laatste training bij FC Twente. Na 8 jaar in de jeugdopleiding scheiden onze wegen. Ik wil graag iedereen binnen FC Twente bedanken! Ik heb elk elftal vanaf de D2 (O.12) tot en met het Eerste elftal mogen meemaken. Ik heb genoten van al mijn jaren bij deze mooie club. Nogmaals iedereen bedankt voor de steun die ik altijd gekregen heb." zo valt er te lezen op Instagram.

Onlangs verlieten zowel Nick Marsman als Sonny Stevens de club in Enschede en Jorn Brondeel werd aangesteld om de leegte op te vullen. Of dit heeft meegespeeld in de keuze om Boevink te laten vertrekken is vooralsnog niet duidelijk. Waar de toekomst van de talentvolle doelman ligt is ook niet bekend.

LIKE ONZE NIEUWE FACEBOOK PAGINA

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties