FC Twente Nieuws

Talentvolle linksback Marsman vertrekt ondanks doorlopend contract

Talentvolle linksback Marsman vertrekt ondanks doorlopend contract

Bram Marsman (19) vertrekt deze zomer bij de FC Twente/Heracles Academie. Hiermee komt er een einde aan een negenjarig avontuur van de linksback bij de Academie. In 2013 kwam hij over van de Vroomshoopse Boys en stond de afgelopen jaren te boek als groot talent. Een debuut in het eerste bleef helaas uit.

In de zomer van 2019 stond Marsman voor een transfer naar het Engelse Wolverhampton Wanderers. De club had een uitgebreid plan klaarliggen, maar de toen 16-jarige speler sloeg het aanbod af omdat hij bang was voor heimwee.

Dat er veel vertrouwen was in Marsman bleek uit het feit dat de Academie hem afgelopen juni een contract aanbood voor twee seizoenen. Toch is halverwege besloten om afscheid van elkaar te nemen. Of de keuze vanuit de club komt of de speler zelf is niet bekend. We hebben de vraag voorgelegd aan Marsman, maar die laat weten dat hij er niets over mag zeggen.

Eerder dit seizoen was Marsman nog in beeld bij Heracles. Hij trainde mee met de Almelose club, maar er volgde geen contractvoorstel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties