FC Twente Nieuws

'Tapia nadrukkelijk in de belangstelling van Schotse topclub'

'Tapia nadrukkelijk in de belangstelling van Schotse topclub'

Renato Tapia lijkt Feyenoord binnen afzienbare tijd te verlaten. De voormalig FC Twente-middenvelder beschikt over een aflopend contract bij de Rotterdamse club en heeft weinig uitzicht op speelminuten. Bovendien zou Tapia nadrukkelijk in de belangstelling staan van Celtic, zo weet clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International te melden.

De Schotse koploper lijkt echter niet de enige geïnteresseerde. Ook competitiegenoot Rangers FC, de huidige nummer twee, zou de situatie van Tapia nauwlettend in de gaten houden. Feyenoord hoopt de Peruviaan deze maand nog te verkopen om een bedrag aan hem over te houden.

[google]

Tussen 2013 en 2016 kwam Tapia uit voor FC Twente. De 24-jarige middenvelder kwam tot 34 wedstrijden in de hoofdmacht van de club uit Enschede. In de winter van 2016 vertrok Tapia voor circa anderhalf miljoen euro naar Feyenoord. Onlangs werd hij nog in verband gebracht met een transfer naar het Spaanse Real Betis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties