FC Twente Nieuws

Tapia ontsnapt aan rode kaart: "Waar is de VAR nu?"

Tapia ontsnapt aan rode kaart: "Waar is de VAR nu?"

FC Twente leed zondagmiddag een uiterst pijnlijke 5-1 nederlaag tegen Feyenoord. Na afloop ging het veel over het lakse verdedigen van de ploeg van trainer Gonzalo García, maar ook scheidsrechter Danny Makkelie en VAR Rob Dieperink moeten het ontgelden op Twitter. Bij een 2-1 stand in het voordeel van Feyenoord ontsnapte voormalig FC Twente-speler Renato Tapia aan een rode kaart na een zware overtreding op Lindon Selahi.

Het Twitteraccount STOP DE VAR! plaatste een filmpje van de overtreding en er wordt met ontsteltenis op gereageerd. "Is toch niet te filmen dit, waar is de VAR nu in vergelijking met Nakamura twee weken geleden? Ik snap er als voetballiefhebber niks van", tweet Michel.

Ook clubwatcher Leon ten Voorde heeft er geen goed woord voor over. "Er zat geen VAR bij deze wedstrijd. Want bij een normaal aanwezige VAR is het natuurlijk rood", sneert hij naar Dieperink.

[google]

Jorn ter Braak vindt het 'best tragisch' dat als je op een paar meter van het duel staat je het geen kaart vindt. "Ook het armgebaar dat hij de bal speelt is best tragisch", reageert Ten Voorde. "Makkelie trok de vorm van donderdag nog even moeiteloos door", hekelt hij de arbiter van dienst.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties