FC Twente Nieuws

Te Wierik definitief niet naar FC Twente en kiest voor samenwerking met Cocu

Te Wierik definitief niet naar FC Twente en kiest voor samenwerking met Cocu

Mike te Wierik komt definitief niet naar FC Twente. Volgens Voetbal International vertrekt de centrale verdediger van FC Groningen komende zomer naar Engeland waar hij gaat spelen Derby County, de club waar Phillip Cocu hoofdtrainer is. Derby komt uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

Hiermee is er een einde gekomen aan de soap rondom de speler uit het Overijsselse Hengevelde. Volgens een journalist van De Telegraaf was hij op een haar na rond met FC Twente en had de speler zijn vertrek naar FC Twente al aangekondigd bij de Groningers. Het bericht deed veel stof opwaaien, maar bleek achteraf niet waar te zijn.

Te Wierik maakt het seizoen wel af bij FC Groningen en zal de club uit het noorden des lands transfervrij gaan verlaten. Een flinke domper voor FC Groningen dat afgelopen zomer nog een bod afsloeg van 2,5 miljoen euro.

[google]

Donderdag was er nog sprake dat Te Wierik direct de overstap zou gaan maken naar Engeland. Echter wilde FC Groningen niet meewerken. "Voor ons is het een lastige puzzel, aangezien we ook weten dat er interesse is voor Samir Memisevic. Het wordt lastig om twee centrale verdedigers te laten gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties