FC Twente Nieuws

Te Wierik kijkt uit naar duel met FC Twente: "Voor mij is het een speciale wedstrijd"

Te Wierik kijkt uit naar duel met FC Twente: "Voor mij is het een speciale wedstrijd"

Aanstaande zondag speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Beide ploegen wisten dit jaar nog niet te winnen en hebben maar één doel en dat is de drie punten binnenslepen. Bij FC Twente is de nood het hoogst want de Tukkers staan in de gevarenzone met een achterstand van acht punten op de nummer 13 FC Groningen.

Bij FC Groningen speelt Mike te Wierik. Hij kwam in het verleden uit voor de jeugdopleiding van de Tukkers waardoor het voor hem een speciale wedstrijd is. "Ik heb er ook nog zesenhalf jaar in de jeugd gespeeld dus voor mij is het een speciale wedstrijd. We moeten gewoon winnen en het maakt niet uit van wie. Maar het is wel leuk. Er zitten veel vrienden en bekenden in het stadion en één van mijn beste vrienden is ook voor FC Twente. Ik wil dus graag de puntjes pakken."

[google]FC Groningen trainde deze week noodgedwongen op kunstgras, maar over het veld in de Grolsch Veste maakt de verdediger zich geen zorgen. "FC Twente heeft altijd een goed veld, die hebben het goed voor elkaar. We gaan ervoor om de drie puntjes mee te nemen uit Enschede. Het wordt ook een keer tijd. Je verliest niet veel, maar wint ook niet veel. Daarom wordt het tijd voor drie punten want dan tikt het toch wat sneller aan."

De wedstrijd tussen FC Twente en FC Groningen wordt aanstaande zondag afgetrapt om 16:45 uur.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties