FC Twente Nieuws

Te Wierik zet handtekening onder contract bij club Cocu

Te Wierik zet handtekening onder contract bij club Cocu

Mike te Wierik heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig FC Twente-verdediger werd eerder gelinkt aan een terugkeer in Enschede, maar heeft inmiddels getekend bij Derby County FC.

Derby County staat momenteel dertiende in de Football League Championship, het tweede niveau van Engeland. Te Wierik komt echter niet direct naar de ploeg van trainer Philip Cocu. De 27-jarige verdediger beschikt nog over een contract tot het einde van het seizoen bij FC Groningen, waar hij transfervrij zal vertrekken.

Cocu is blij met zijn aanwinst. "Ik ken Mike goed en weet zeker dat hij goed in ons spelsysteem zal passen. Hij is een goede verdediger en leider. Hij is niet voor niets aanvoerder bij FC Groningen. Hij is een goede versterking voor ons", besluit hij.

[google]

Te Wierik doorliep de jeugdopleiding bij FC Twente. In de zomer van 2010 maakte de centrale verdediger de overstap van het O19-team van de club uit Enschede naar rivaal Heracles Almelo. In juli 2017 vertrok Te Wierik transfervrij naar FC Groningen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties