FC Twente Nieuws

Tegenstander FC Twente heeft elftal niet op orde: "Ik bereid me er op voor"

Tegenstander FC Twente heeft elftal niet op orde: "Ik bereid me er op voor"

Aankomende zaterdag neemt FC Twente het op tegen PSV Eindhoven. De landskampioen speelde gisteren in de Champions League thuis tegen FC Bayern München en verloor met 1-2. Nu is het voor de Brabanders zaak om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het duel met de Tukkers. Niet alles loopt op rolletjes en daarom zal er het één en ander gewijzigd moeten worden.

[google] Jetro Willems werd bij rust gewisseld nadat hij veel kritiek kreeg van oefenmeester Philip Cocu. Met de wedstrijd tegen FC Twente voor de deur wordt het een allerminst gemakkelijke week voor Willems. Ronald De Boer gaf voorafgaand aan de wedstrijd al keihard aan dat de linksback niet goed genoeg is om in wedstrijden een meerwaarde te kunnen zijn voor PSV. Supporters van de club in Eindhoven reageerden via Twitter massaal op de wissel en spreken de hoop uit dat Jetro Willems zaterdag niet tegen FC Twente ingezet zal worden.

Een andere PSV-er, die bij FC Twente de gehele jeugdopleiding doorliep en vervolgens een doorbraak bewerkstelligde in het betaalde voetbal, deed het gisteren beter. Keeper Remko Pasveer speelde een sterke wedstrijd en de kans is daarom groot dat hij aankomende zaterdag zal spelen tegen zijn oude club. "Je geniet er natuurlijk van", vertelt hij in gesprek met de NOS.

Jeroen Zoet is op dit moment nog geblesseerd en het is daarom afwachten of hij zaterdag kan spelen. Het is daarom nog niet zeker of Pasveer aankomende zaterdag opnieuw voor de eerste keeper in de plaats komt. "Ik bereid me er in ieder geval gewoon op voor. Ik heb het wel naar mijn zin zo." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties